Bra massör

Hej på er! Jag har sett att jag fått lite frågor och funderingar av er i inlägg i kommentarfälten här på min blogg så jag tänkte att jag skulle svara på några av dessa i ett eget inlägg här! Har läst mycket att ni undrar vad jag gör och om jag har några tips på vad man kan göra för att hålla sig avkopplad och avslappnad. Skulle därför vilja berätta lite om Ingmårshälsan, som är en massagesalong som ligger i Sunne.

På salongen jobbar Ivar Höök, som är en certifierad massör som har lång erfarenhet inom massage och hälsa. Hit går jag och har även gått hit under en tid nu, vilket har hjälpt mig enormt mycket och har bidragit till att jag minskat stress och blivit mycket mer lugn och avslappnad.

På hemsidan som är www.massageisunne.se kan ni läsa lite mer utförligt om massagesalongen samt vad som erbjuds just där. Några saker som jag märkt av sedan jag började gå på Ingmårshälsan var bland annat att jag blev mer avspänd i mina muskler, fått ökad avslappning och välbefinnande, har haft mycket lättare till återhämtning efter träning samt känt av mycket mindre stress. Jag rekommenderar verkligen alla er att prova på massage här på denna salong och hoppas och önskar att ni kommer må minst lika bra som jag gör sedan! Nu tänkte jag avrunda detta inlägg, och önska er en fortsatt härlig vecka!